Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019



ΨΗΦΟΦΟΡΕ! ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ  ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΝΔΡΑΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΡΩΠΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, TΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤ  ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΠΕΡΑΜΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ- ΝΙΚΑΙΑ,  ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΟΘΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ:
 1.     Με ενέργειές μου μεταφέρθηκε η Εθνική Τράπεζα από την οδό
 Ιπποκράτους στην ακτή Καραϊσκάκη και σταμάτησε η ταλαιπωρία  των Συνταξιούχων.

2.     Τοποθετήθηκε Μηχάνημα ΑΤΜ  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ στην πλατεία Αιαντείου (Μούλκι).

3.     Ενίσχυση της EUROBANK με δεύτερο  Ταμία και Μηχάνημα Σειράς Προτεραιότητας.

4.      Ενίσχυση της ALPHABANK με 4 Μηχανήματα στο Εσωτερικό της: Ένα (1) Μηχάνημα ΑΤΜ, ένα (1) Μηχάνημα για INTERNET BANK και δύο (2) Μηχανήματα για πληρωμή Λογαριασμών.

5.     Ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας με ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ, το έτος 2018 και ανακαινίσθηκε το Κτίριο το έτος 2019.


 6. Έγινε παρέμβαση κατά τα έτη  2017, 2018 και 2019 με έγγραφά μας,  στους Δημάρχους των πέντε (5) Δήμων της Β΄ Πειραιά Πέραμα - Δραπετσώνας - Κερατσίνι - Νίκαιας - Ρέντη - Κορυδαλλού και  Πειραιά, για την  αποστολή κατά την θερινή περίοδο (από Μάιο έως Σεπτέμβριο), ενός απορριμματοφόρου και ένα φορτηγού για μεταφορά  ογκωδών αντικειμένων, για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής σκουπιδιών στον Δήμο Σαλαμίνος, που την καλοκαιρινή περίοδο διογκώνεται από την έλευση των παραθεριστών .
 Επίσης  έχουν σταλεί έγγραφα στον  Αντιπεριφερειάρχη Νήσων  στην Περιφερειάρχη  στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης , καθώς και στον Υπουργό Εσωτερικών   για το συγκεκριμένο θέμα κατά τα έτη  2017,2018 και 2019, αλλά δεν έχει  επέλθει λύση του προβλήματος μέχρι σήμερα.

7. Μετά από παρέμβαση μας, τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων , όσο και στην Περιφερειάρχη  και στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης, πραγματοποιήθηκαν ψεκασμοί  εναέριοι και επίγειοι σε εστίες κουνουπιών στην Σαλαμίνα,  κατά  τα έτη 2018 και 2019.

 8. Ακόμη μετά από παρέμβαση μας, στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, έγινε μείωση κατά 50%  του εισιτηρίου  για τους οδηγούς πάσης φύσεως οχημάτων, στην πορθμειακή γραμμή Πέραμα Μεγαρίδος – Φανερωμένη Σαλαμίνας τον Μάιο του 2016.

9) Μετά  από παρέμβαση μας στον  Υπουργό  Συγκοινωνιών έχει δοθεί σχετική εντολή για την τοποθέτηση τριών καμερών  στην 3η  στάση Αιαντείου στην 7η  στάση Αιαντείου, και στην 10η  στάση, για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα και ειδικά των νέων ανθρώπων. 

10) Τέλος, έγινε παρέμβαση τα έτη 2017, 2018 και 2019 στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων ,στην Περιφερειάρχη , στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης, στον Υπουργό Εσωτερικών, για καθαρισμό των οικοπέδων, σπιτιών,  από κλαδιά, χόρτα, για να μην προκληθούν φωτιές.
   
    

o     
o     
o     
o